Hopp til innholdet

Algamar Raw Ekologisk Sea Spaghetti 100 g

kr89

Navnet på denne brunalgen kommer fra den smale, langstrakte formen. Sjøspaghetti er rik på fiber, har et høyt jerninnhold og en smak som minner om blekksprut. Den kan spises både rå eller kokt, og dens struktur og smak gjør den til en veldig populær alge.

Produktnummer: 10523 Kategorier: ,

Navnet på denne algen kommer fra den smale, langstrakte formen. Sjøspaghetti er rik på fiber, har et høyt jerninnhold og en smak som minner om blekksprut. Den kan spises både rå eller kokt, og dens struktur og smak gjør den til en av de mest populære grønnsakene i Atlanterhavet og kanskje den mest personlige.

Algamars alger vokser vilt og høstes for hånd i Atlanterhavets reneste vann og tørkes ved lave temperaturer, <42 ° C, for å bevare maksimal næringsverdi. Tang er «biotilgjengelig» for kroppen for bruk i viktige kroppsfunksjoner. Tang har vist seg å hjelpe kroppen med å eliminere giftstoffer.

Bruk: Rå: skjær i biter, legg i bløt i 30 minutter og tilsett salat / grønnsaker.
Tilberedt: kokt med andre grønnsaker eller dampet i 20-30 minutter, eller i ris, gryteretter, på pizza eller paier.

Ingredienser: Sea Spaghetti (Himanthalia). Algamars alger er ville og høstes for hånd i Atlanterhavets reneste vann og tørkes ved lave temperaturer, <42 ° C, for å bevare maksimal næringsverdi. 100 gram.

Opprinnelsesland: Nord -Atlanteren.

Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 222 kcal
Fett: 1,4 g
Karbohydrater: 26,5 g
Herav sukker: 0,5 g
Fiber: 34,6
Protein: 8,5 g
Salt: 1,7 mg

Produsent:
 Algamar, Spania.