Hopp til innholdet

Naturlig Øyekrem og Serum

Jakten etter den perfekte øyekremen er en evig jakt. En naturlig øyekrem som motvirker rynker og mørke poser som fungerer, er enda mer ettertraktet fordi øynene er så viktige for oss, unge og gamle, menn eller kvinner. Huden rundt øynene er en stor indikator på din alder ettersom huden rundt øynene er så mye tynnere enn i resten av ansiktet, pluss huden rundt øynene mister fuktighet 50% raskere enn resten av vår hud.

Fra tenårene har vi over tid utviklet mørke områder og oppblåshet fra sene kvelder, arbeid med skjerm, lite søvn og mens vi eldres utvikler vi mørke poser, rynker og tørrhet. Her har vi samlet noen naturlige og organiske øyekremer og serumer som er laget med rene og enkle ingredienser som hjelper mot uttørking, rynker, mørke poser og mer.

Det finnes et stort utvalg øyekremer på markedet, og de fleste er ofte glorifiserte hudkremer solgt i mindre esker. Men det finnes alikevel noen gode produkter der ute som er formulert spesifikt mot den tynne huden omkring våre øyne. Her er noen gode, naturlige kremer og serum for øyneområdet du kan lese mer om.

Eye Lift Cream fra Suki er en foryngende øyekrem som raskt absorberes av huden og gir en luksuriøs behandling for huden rundt øynene. Er beregnet for bruk både morgen og kveld, og egner seg spesielt godt under øyesminke og concealer. Den reduserer mørke ringer og poser, strammer opp og jevner ut fine linjer og rynker og forynger området rundt øynene.

Fri for:
– Animalske ingredienser
– Genmodifiserte (GMO) ingredienser
– Petroleumsbaserte ingredienser
– Parabener og fenoksyetanol
– Syntetiske dufter

Suki Antialdring øyne /Glimja.no

Potent PM Serum er utviklet og produsert av amerikanske 100% Pure og er et serum som er utviklet for huden i ansikt og rundt øyne. Serumet består av krafitge stabiliserte vitaminer som virker med hverandre for å redusere linjer og rynker, øke hudens fasthet og elastisitet og bidra til en jevn hudtone og glød. Niacinamid (en form for vitamin B3) og vitamin C er to superstjerner mot aldring.

Potent PM serum for ansikt og øyne med 100% naturlige ingredienser /Glimja.no
  • 10 % C-vitamin: øker produksjonen av kollagen og elastin.
  • 10 % Niacinamid: øker ceramidnivået for fuktighet og smidighet.
  • 10% vitamin E: gjenoppretter og beskytter mot frie radikaler og miljøskader.
  • 1% CoQ10: motvirker solskader.
  • 1% Retinol (vegansk): reduserer fine linjer og rynker.

Smør en spray med serum over ansikt og rundt øyne før du legger deg om natten for å tilføre huden god næring.

Vitaminspray for ansikt og hud /Glimja.no

Ultra Protect Eye Balm fra Suki er en konsentrert og intensiv behandling for de fine, sensitive områdene rundt øynene. Med aktivt betakaroten, naturlige antioksidanter, beroligende ringblomst og lavendel beroliger den huden og tilfører dyp fuktighet og næring til hudcellene. 

Suki Eye Balm med naturlige ingredienser /Glimja.no

Sukis øyebalsam gjør den sensitive huden myk og sunn samtidig som den tilfører viktige og effektive antioksidanter. Lindrer huden og tilfører fuktighet i dybden og gir næring til hudcellene. Bidrar til å forhindre celleskader, reduserer fine linjer og stimulerer hudcellefornyelsen.

Beroliger, tilfører fuktighet og næring til hudcellene rundt øynene /Glimja.no

Age Protect Øyekrem fra I+M med rik Avokado Argan er en effektiv øyekrem som gjør underverker for trøtte øyne. Med naturlige ingredienser som Aloe vera, hyaluronsyre og organiske planteekstrakter sammen med vegetabilske oljer tar den vare på den tynne huden rundt øynene. 

Hva den gjør:
Øyekremen fukter den sarte huden rundt øynene og bidrar til å redusere fine linjer, mørke skygger og forhindre rynker. Den organiske arganoljen fornyer effektivt huden og gjør den glatt og vital. Næringsrik avokadoolje sammen med fuktbindende hyaluronsyre gir huden en ny elastisitet.

Hovedingredienser:
– Arganolje som støtter cellefornyelsen og er rik på antioksidanter som motvirker frie radikaler
– Hyaluronsyre og aloe vera som gir langvarig fuktighet og øker hudens elastisitet.
– Summer Lilac Extract (buddleja) med «Anti Blue Light Effect» som beskytter huden mot skader forårsaket av blått skjermlys.

I+M Naturlig øyekrem som øker hudens elastisitet /Glimja.no

360 Eye and Lip Contour er en pleiende øye- og leppekrem. Den har en avansert formulering med en forfriskende blanding av probiotika, grønn te, granateplekoffein, Sacha Inchi-peptider og lavmolekylær hyaluronsyre for å redusere rynker og mørke ringer.

Evolve 360 /Glimja.no

En god universalkrem for ansiktet

Leter du etter en god ansiktskrem som inneholder mange av ingrediensene du finner i produktene ovenfor? Multi Cream er spesielt utviklet for tørr og sensitiv hud. Bruk den daglig eller som en intensiv behandling på tørr, sensitiv hud som trenger ekstra beskyttelse mot dehydrering. Dr. Sannas Multi Cream kan også brukes på barn da den er helt parfymefri, noe som betyr at den er fri for allergener og dufter. jør huden din myk og smidig samtidig som den fukter og gir beskyttelse mot dehydrering. Ingrediensene inneholder ulike fettsyrer fra økologisk kokosolje, sheasmør, solbærolje og baobabolje, samt probiotika.

Multi Cream Dr.Sannas /Glimja.no